Monday, 22 August 2016

Risau

Nak dekat masuk uia dah and aku sangat risau. risau nak sambung belajar tu satu. ada satu lagi kerisauan. kerisauan yang mana kawan kawan akan ajak keluar ; tengok wayang, shopping, makan makan or kemungkinan TEMAN DATING ! :O hurm memang dating x elok berdua duaan  but i suggest dont heret me plis. dah dengar dah ajak ajakan nk mintak teman tgk wayang, teman mkan , teman p situ and so on. you guys might know about me having a relationship with a guy. but at least u can know about him, he seems like having a cute thought about our feelings ( kirenye die cam rase benda ni xelok, yg mmg sumerg tau kan) aku pon takut. so kitorang since cuti ni mmg jrang contact (anggapla tak contact 3 bulan), ad msg tny kbr tp stkt tu jela, ikut mood dia and slbihnya mmg berhubung melalui doa (tu pon lau die mendoakan aku) so xpela kan. yg pasti, the thoughts are good for us. xcontact, xbersayang2, xberjumpa, but still we hope for the best of us. and i keep loving him each day. ( rse mcm amazing ng diri sndiri sbb still syg even xcontact or berckp psl soal hti pon) die mmg mcm tu. lain sikit drp others yg expecting texts, calls, dating everyday. to my friends, dont worry. ur friend has a very nice guy here. just pray for us, n for him to love me though we dont contact each other. mmg sekarang ni pun, ak berdoa sgt Allah pnjgkan jdoh kami. with him + such thoughts n kesedaran, makin berkenanlah aku kat dia kan? lol . ok pasal tu xpenting, jgn risau everything is fine. sbb kau mintak laki yg baik kan, so nah. dapat yg baik sgt. ekekeke. hurm, yg aku risau ni psl weekend aku yang bakal diisi dgn kawan2 yg nak ajak kpd lagha. oh please guys, ckuplah aku habiskan pitis time cuti ni. let my weekends are filled with studying, sleeping or relaxing. those are better than spending money. mcm mane nak elakkan if ttibe golongan tu best friends or your roomates !!!!!!!?????!!?!?!!?!?! Hurm, xhabis pikir ni.. xtau nk elak cmne. sekali pon xguna duit, yet my time is too precious to do those things. awal2 ni xyh lg la kot. tnggu lepas mid term ker.. or sebulan sekali je ke. come on la. kawan kau ni xmintak ptptn, parent je tanggung. kesian tak? and im the eldest not the youngest. xpee ajak je org lain. in shaa allah i okay. xjeles. duit skrg ni lau bleh nk save utk bli hadiah hari jadi kawan je.. xnak dah manja2 kan diri , bli kt diri sndiri ye Ain. you tuu dh bykkk dahh barang. cannot go shopping anymore okay? risau sgt :'( sayang duit sbb xbrp nak ade. semoga Ain Irdina dpt berhati2 dk uia tuu. jgn belanja sakan nohh.
sincerely Miss LOL

No comments:

Post a Comment